Sıkça Sorulan Sorular

Nedir?

Ev konforunda kiralamanıza ve en güncel teknolojik ürün/ekipman'ı anında deneyimlemenizi sağlayan bir girişimdir, beta sürümü ile hizmetinizdedir. Oluşumun son haline ulaşma bir miktar zaman ve ilgiye ihtiyaç duymaktadır. Ziyaretiniz, ilginiz ve destekleriniz için teşekkürler!
Drone, Sanal gerçeklik, Oyun Konsolu, Kamera/Ekipman, Bilgisayar, Televizyon, Akıllı Telefon
Liizapp beta sürümünün kullanıcı testlerinin tamamlanması ile birlikte mobil uygulamamızı tüm platformlardan ücretsiz bir şekilde edinebilirsiniz, ek olarak daimi üye avantajlarını şimdiden yakalamak için sınırlı sayıda kullanıcımıza sunacağımız indirim, hediye ve fazlası için bizlere ulaşınız.
Zaman ve mekan sınırı olmadan anlık olarak tüm güncel teknolojik ürün/ekipman'a erişmenizi aşırı önemsiyor ve bunun yanı sıra hizmetlerimizden; şeffaf, adil fiyatlarla ve %100 memnuniyet ile deneyimlemenizi hedefledik.

Nasıl Çalışır?

Siparişiniz temsilciniz tarafından onaylandı mı? O halde ürün/ekipman siparişiniz yola envanterimizden çıkmış ve sizlere ulaştırılmak üzere 15-20dk içerisinde adresinize ulaşacaktır.
Evet, il dışı kiralama yapabilirsiniz. Fakat hizmet süremiz hızlı kargoya bağlı olarak 1-2 gün içerisinde adresinize ulaşacaktır ve gönderim/geri gönderim ücreti müşterilerimize aittir.
Moobil uygulamamızın hizmete girmesi ile birlikte haritadan siparişinizin lokasyonunu anlık olarak görüntüleyebilirsiniz, bunun dışında ortalama erişim süremiz olan 15-20dk içerisinde siparişiniz adresinize ulaşmış olacaktır.
Çeşitli yollar ile kiralama siparişinizi bizlere iletebilirsiniz, bunlar; web sitemiz üzerinden, müşteri temsilcisi ile sesli görüşme ve whatsapp mesajlaşma üzerinden. Kanal fark etmeksizin tüm siparişleriniz temsilcilerimiz tarafından onaylanmadığı taktirde siparişiniz teslim edilmek üzere yola çıkmaz. Onay süreci sizlere mesaj, arama veya whatsapp chat üzerinden sizlere en kısa sürede bildirilir ve ardından hemen teslim edilmek üzere envanterimizden ürününüz teslim edilmek üzere kuryelerimiz tarafından yola çıkar.

Hizmet Hakkında

Maalesef ürün/ekipman'larımız sigortalı değildir ve tüm sorumluluk kiracıya aittir. Ancak ürün/ekipmanların tümü envanterimize girmeden önce teknik ekibimiz tarafından detaylı kontrolden geçer ve ardından hizmet siparişine uygunluk aldıktan sonra teslim edilmek üzere envantere eklenir.
Ürün/ekipman'ların zarar görmesi, bozulması veya çalınması durumunda tüm sorumluluk kiracıya aittir ve kiracı tüm zararı karşılamak ile yükümlü olduğunu taahhüt eder. Ürün/ekipman'ın zarar görmesi veya bozulması durumunda Liizapp tamirat giderlerinin %10'unu karşılar.
Ürün/ekipman teslim sırasında kira sözleşmesini ve senet'i imzalamayı kabul eder ve tüm kiralama şartlarını koşulsuz şartsız onayladığını taahhüt eder. Ancak bu şekilde oluşumun devamlılığı mümkündür.
Antalya merkez belirli lokasyonlarda hizmet süremiz 15-20dk'dır.

Diğer Durumlar

Accordion Sample Description
Accordion Sample Description

Daha Fazlası

Accordion Sample Description
Accordion Sample Description

Soru İşaretinizi Giderelim

Sepet

Kiralama Sepetiniz Boş

Ürün/Ekipman Seçimine Git